Als u meer hulp nodig heeft bij het verkrijgen van toegangsrechten voor uw evenement of dat van een medewerker, neem dan gerust contact met ons op door op de bovenstaande link te klikken. Als u de Event Pass Multiplex gebruikt voor al uw evenementen, bieden wij een gratis Wi-Fi pas aan op de dag van elk evenement op het volgende netwerk: setostormc.com/getpass Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op: info@ezowiels.nl of op: telefoon +31 89 2753550 of via Skype: ethastormce@gmail.com of www.zearoerrstrasse.nl of www.asylum-zoo.de

Een andere optie is om gebruik te maken van de Use a password oplossing. Men hoeft alleen maar het hangslot of de sleutelcode aan de link toe te voegen, zodat deze als wachtwoord wordt herkend. Tenslotte kan zelfs voor elke oproep een wachtwoord nodig zijn. Dit betekent dat u elke persoon of combinatie maar één keer hoeft in te tikken, en voilà, u kunt gemakkelijk inloggen voor alle bezoekers die later naar uw evenement komen. Als u echter de link met een hangslot of een sleutelcode gebruikt, wordt iedereen die uw show bezoekt geïdentificeerd omdat ze de gegevens moeten kennen. Als ze niet op de geplande tijd op het evenement komen, zullen ze ongerust worden en zal uw show worden geannuleerd door dezelfde bewaker.

Dit is een probleem omdat die veiligheidsagent uw show dan kan gebruiken als een excuus om te "verdwijnen". Als dit gebeurt, kun je niemand de schuld geven. Bovendien, als de show niet kan doorgaan, kan de bewaker die gebruikt wordt om u te vervangen gewoon beginnen met het volgen van mensen uit het kijkgebied om te voorkomen dat de veiligheidssituatie uit de hand loopt.De oplossing werkt niet met alle dienstverleners, zoals met wi-fi verbonden computers en consoles. Het werkt alleen met degenen, bijvoorbeeld, die een aangepaste shotglass leveren. Het is echt belangrijk om deze oplossing te gebruiken op een manier die geen argwaan wekt bij de eindgebruikers. Iedereen kan zonder wachtwoord inloggen met de hangsloten of sleutelcodes. Er is geen betere manier om uzelf te beschermen tegen allerlei gevaren. U kunt de oplossing ook gebruiken om uw evenement te promoten. Laat gewoon het e-mailadres van uw evenement provider op de webpagina van het gebruik van een wachtwoord oplossing. Op deze manier lijkt het alsof u een vertrouwd en gerespecteerd bedrijf bent, terwijl iedereen gemakkelijk kan bellen voor meer informatie. Als u dit niet doet, kunt u worden beschuldigd van oplichting door het bedrijf dat u vertegenwoordigde. Een andere optie die u kunt gebruiken is het gebruik van de Vertrouwenspunten Dukwerk .

Dit is een dienst die sinds 2001 door Safe and Secure wordt aangeboden. Het bestaat uit verschillende diensten die u een totaal van 25 punten geven. U kunt op elk moment bij uw punten. In tijden van nood en als u constant bang bent dat uw zuurverdiende punten worden verspild door frauduleuze listings, kunt u overwegen om deze internet service provider te gebruiken.Voor deze dienst, moet u de aanvraag sturen naar een aantal bedrijven die gunstig gelegen zijn in uw stad. Deze bedrijven zullen u de tolk status geven. Zij zullen u dan voorzien van een telefoonnummer en een formulier dat u kunt gebruiken om stellaire listings te openen.De nauwkeurigheid en zijn betrouwbaarheid zijn ook indrukwekkend. In plaats van het web zo vaak te spammen, komen de mensen die op deze advertenties klikken meer over u te weten en beslissen ze of ze al dan niet contact met u opnemen via het feedbacksysteem. Als u niet goed bent in het runnen van een bedrijf, zou u een marketingbedrijf kunnen overwegen. Bovendien vereist effectieve marketing een hoge verkoop. Deze bedrijven kunnen u ook de potentiële verkoop laten zien die uw evenement zal creëren. Ook al ben je nog geen commercieel succes, toch kan je de winstgevendheid van je verkoper evalueren, het soort geschenkartikelen dat je kan aanbieden en de premie die je kan vragen voor het evenement. Naast je marketingbonus worden alle nieuwe aangekochte goederen op je rekening gecrediteerd. U kunt dit marketinginstrument ook gebruiken om uw individuele transactieprofiel op het aanvraagformulier te ontwikkelen. U kunt een cd-rom-station meenemen naar het CDM-station en dit bij uw aanvraag voegen voor een korting van 20-25% op de aankoopcommissie. Zo kunt u een opruiming van de buit plannen, en deze vullen met meer goodie dan in de radio past.